מיני פשטידת פסטה

כבר פגשתי לא מעט פיות פעורים בנוגע לעובדה שדיאטנית מפרסמת מתכונים של פסטה. האמת היא, אין סיבה להימנע ממזון מסוים. הפחד סביב פסטה מגיע בזכות היותה כל כך טעימה שלפעמים אפשר לאכול ממנה קצת יותר מידי ???? בשביל זה הגיע המתכון הזה שמחולק למנות אישיות בעלות ערך קלורי מעודן.

מיני פשטידת פסטה


 

מרכיבים (22 יחידות):
1 חב׳ פסטה מבושלת ע"פ הוראות היצרן
1 ביצה (L)
125 גר׳ (1/2 אריזה) גבינה בולגרית 5% מגורדת
125 גר׳ (1/2 גביע) קוטג׳ 5%
200 גר' (גביע) אשל
2 פרוסות גבנ״צ עד 15% מגורדות
מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים או תבניות חד פעמיות של מאפינס.
שמים בקערה גדולה את הפסטה המבושלת.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבניות, מפזרים מעט פרמז׳ן למעלה ואופים כ-20-25 דק׳ עד שהפשטידות מזהיבות.

  • ניתן לשמור את הפשטידות בהקפאה ולחמם לפני ההגשה
  • ערך קלורי ליחידה- 96 קק"ל
תלתלי פסטה שכל ילד וכל מבוגר ישמחו לקבל

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.