מיני פשטידת פסטה
מרכיבים (22 יחידות):
1 חב׳ פסטה מבושלת ע"פ הוראות היצרן
1 ביצה (L)
125 גר׳ (1/2 אריזה) גבינה בולגרית 5% מגורדת
125 גר׳ (1/2 גביע) קוטג׳ 5%
200 גר' (גביע) אשל
2 פרוסות גבנ״צ עד 15% מגורדות
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים או תבניות חד פעמיות של מאפינס.
שמים בקערה גדולה את הפסטה המבושלת.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבניות, מפזרים מעט פרמז׳ן למעלה ואופים כ-20-25 דק׳ עד שהפשטידות מזהיבות.
- ניתן לשמור את הפשטידות בהקפאה ולחמם לפני ההגשה
- ערך קלורי ליחידה- 96 קק"ל