מרק בצל
מרכיבים (4 מנות):
5 בצלים חתוכים לטבעות
25 גר׳ חמאה או 1 כף שמן קנולה
1 כף רוטב סויה
1 כף קמח / קורנפלור
מלח, פלפל
6 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
מחממים סיר על להבה בינונית וממיסים את החמאה.
מוסיפים את טבעות הבצלים ומטגנים כ-15 דק׳ עד שהבצלים משחימים ומתקרמלים.
מוסיפים את הסויה ומערבבים את הבצלים עד שכל הרוטב מתאדה. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים. מבשלים כ-15 דק׳ נוספות.
טועמים ומשפרים תיבול.
מומלץ לפזר גבינת פרמז'ן.
- ערך קלורי למנה- 120 קק"ל