מרק בצל

קטגוריה || מרקים
צרפת זה כאן! כמה פשוט- ככה טעים. לא לשכוח לפזר מלמעלה פרמז'ן לפינוק מירבי

מרק בצל


 

מרכיבים (4 מנות):
5 בצלים חתוכים לטבעות
25 גר׳ חמאה או 1 כף שמן קנולה
1 כף רוטב סויה
1 כף קמח / קורנפלור
מלח, פלפל
6 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
מחממים סיר על להבה בינונית וממיסים את החמאה.
מוסיפים את טבעות הבצלים ומטגנים כ-15 דק׳ עד שהבצלים משחימים ומתקרמלים.
מוסיפים את הסויה ומערבבים את הבצלים עד שכל הרוטב מתאדה. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים. מבשלים כ-15 דק׳ נוספות.
טועמים ומשפרים תיבול.
מומלץ לפזר גבינת פרמז'ן.

  • ערך קלורי למנה- 120 קק"ל
קפיצה לצרפת
קטגוריה || מרקים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.