עוף, אורז וירוקים בסיר אחד
מרכיבים (8 מנות):
1 ק"ג שוקי עוף
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
3 כוסות- ברוקולי + שעועית ירוקה קפואים
1 כף שמן קנולה
1 כוס אורז
1.5 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים סיר רחב ושטוח, שמים את השמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום ומטגנים לעוד 2-3 דקות נוספות עד שהבצל משחים מעט. מוסיפים את העוף ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שמשחים. מתבלים, מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים כ-30 דק'. העוף יפריש נוזלים וזה בסדר.
מוסיפים את האורז והמים וממשיכים לבשל
20-30 דק' נוספות עד שכל המים מתאדים והאורז מתרכך.
10 דק' לפני סוף הבישול מוסיפים את הברוקולי והשעועית.