עוף ותפו"א על הגז

נכון תמיד המנה הזו נעשית בתנור? אז הפעם היה לי בא אותה בגרסת תבשיל על הגז והאמת? יצא מעולה! ואפילו ארוחה בסיר אחד (:

עוף ותפו"א על הגז


 

מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג שוקי עוף
2 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בינוניות
1 בצל קלוף ופרוס
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
מלח, פלפל, 1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כוס מים רותחים
1 כף שמן קנולה
2 כפות סילאן

אופן ההכנה:
מחממים סוטאז' (סיר רחב ונמוך) על להבה בינונית ובו כף שמן.
מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את שוקי העוף ומשחימים קלות מכל הכיוונים.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והבטטה, התבלינים והנוזלים.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומכסים את הסיר.
מבשלים 35-40, עד שתפוחי האדמה רכים (מזלג ננעץ בקלות) והעוף מבושל ומתפרק בקלות מהעצם.
להשחמה סופית ניתן להכניס לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 5 דקות.

מינימום הכנה לארוחת צהריים מפנקת

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית ארוחה בסיר אחד

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.