עוף מבושל עם קישוא ובצל

קטגוריה || בשר ועוף
השם השני של המתכון הזה הוא "העוף של אמא טלי". באחד ממוצאי השבת, כשהייתי חסרת אנרגיות וגיליתי שהאוכל לצערי לא יכין את עצמו, סימסתי לאמא טלי שתיתן לי רעיון זריז למתכון עם עוף. הכי זריז שלה EVER. והאמת? גם הכי טעים

עוף מבושל עם קישוא ובצל


 

מרכיבים (8 מנות):
1 ק"ג שוקי עוף
1 בצל
2 קישואים קלופים
3 שיני שום
1 כף שמן
1/2 כוס מים
מלח, פלפל
2 כפיות אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:
מנקים את העוף.
חותכים את הבצל, השום והקישואים לטבעות. מחממים סוטאז' על להבה בינונית.
מוסיפים את השמן ומכניסים את שוקי העוף. משחימים את העוף משני הצדדים (5 דקות בערך לכל צד).
מוסיפים את הירקות ומטגנים עוד כ2-3 דק' או עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את המים, תבלינים ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר ומבשלים 40 דק׳ על אש נמוכה, עד שהעוף מבושל והנוזלים הצטמצמו.

חמש דקות עבודה
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית בשר ועוף

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.