חזה עוף מוקפץ עם חמאת בוטנים וברוקולי
מרכיבים (10 מנות):
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
1.5 כוסות פרחי ברוקולי קפואים + שעועית ירוקה קפואה
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כף ממרח חמאת בוטנים טבעית
1 בצל חתוך גס
3 שיני שום פרוסות
1 כף שמן קנולה
לציפוי- קורנפלור
אופן ההכנה:
מניחים בקערה קורנפלור ומצפים את קוביות חזה העוף באמצעותו. בקערה מערבבים את רוטב הסויה וחמאת הבוטנים ומניחים בצד.
מחממים ווק על להבה בינונית ומתיזים ספריי שמן. מטגנים את קוביות חזה העוף המצופות קלות ומוציאים לצלחת.
מוסיפים לווק כף שמן קנולה ומטגנים את הבצל והשום, עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את תערובת הירוקים ומערבבים.
מוסיפים את קוביות חזה העוף. מוסיפים את תערובת הסויה וחמאת הבוטנים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומבשלים 5-10 דק' ומגישים.
- ערך קלורי למנה- 230 קק"ל