עוף מתוק מבושל עם בטטה וסילאן

קטגוריה || בשר ועוף
אני אגלה לכן סוד. תמיד כשאין לי זמן להכין אוכל, אני שולחת כמה שוקיים לסיר, מוסיפה כמה ירקות, תבלינים ושוכחת על הגז לאיזה שעה. התוצאה אף פעם לא מאכזבת ???? יאללה מתכון חדש לנשים עסוקות, שוט!

עוף מתוק מבושל עם בטטה וסילאן


 

מרכיבים (8 מנות):
1 ק״ג שוקי עוף
2 בצלים קלופים ופרוסים לחצאי טבעות
1 בטטה קלופה וחתוכה לטבעות
3 שיני שום קלופות ופרוסות
1 כף שמן קנולה
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
1/2 כפית אגוז מוסקט
מלח, פלפל
במידת הצורך- 1/2 כוס מים

אופן ההכנה:
מחממים סוטאז׳ על להבה בינונית ומוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף. מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים 5-10 דק׳ או עד שהשוקיים השחימו מכל הצדדים. מוסיפים את הבטטה, הסילאן והתבלינים ומערבבים היטב.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, מכסים וממשיכים לבשל כ-40 דק׳ או עד שהשוקיים מבושלות והבטטה רכה.
במידה והנוזלים מצטמצמים לאורך הבישול ניתן להוסיף 1/2 כוס מים ולהמשיך לבשל עם מכסה סגור.

  • מנה= שוק עוף
מנה מנחמת
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית בשר ועוף

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.