פאדג' שוקולד עשיר (לל"ג)
מרכיבים (15 יחידות):
2 ביצים (L)
150 גר׳ שוקולד מריר 70% ומעלה
90 גר׳ (1/3 כוס + כף) סוכר לבן
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קנולה
70 גר׳ (3/4 כוס) קמח שקדים
30 גר׳ (2 כפות) חלב (אפשר גם סויה)
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית/מרובעת (30*20 או 20*20) בנייר אפייה.
ממיסים 100 גר׳ שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל.
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את השמן, החלב ותמצית הוניל.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח ומטמיעים היטב בתערובת השוקולד.
קוצצים את יתרת השוקולד ומוסיפים לבלילה.
מעבירים לתבנית, משטחים ומעבירים לאפייה של 15 דק׳ או עד שקצוות הפאדג׳ יציבים והמרכז מעט רוטט.
מצננים וחותכים לקוביות.
מפזרים בנדיבות אבקת סוכר.
מגישים חם ????
- ערך קלורי ליחידה (מתוך 15 יחידות)- 155 קק״ל
- לגרסה פרווה השתמשו בחלב סויה/אורז