פטריות במילוי גבינות ועשבי תיבול
מרכיבים (8 יחידות):
7-8 פטריות למילוי בגודל בינוני-גדול
160 גר׳ (1/3 חבילה) גבינת כנען 5%
120 גר׳ (6 כפות) גבינת ריקוטה קלאסית
30 גר׳ (חופן) פקאן טבעי קצוץ
חופן בזיליקום ופטרוזיליה קצוצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור על 200 מעלות.
מוציאים לפטריות את הרגליים,
מכינים את המלית ומערבבים היטב עד לאיחוד המרכיבים.
מרססים תרסיס שמן על הפטריות.
ממלאים כפית-שתיים מהמלית בכל פטריה ומפזרים מעט גבינת פרמז׳ן.
מעבירים לתנור ל20-30 דקות עד שהגבינות מעט נמסות ומשלימות קלות.
- ערך קלורי ליחידה- 70 קק"ל
- אם נשאר מילוי, אפשר להשתמש בו למילוי ירקות נוספים