פנקייק גבינות פרצופים
מרכיבים (10 יחידות):
2 ביצים (L)
80 גר׳ (5 כפות) גבינת כנען 5%
70 גר׳ (1/2 כוס) קמח כוסמין
5 גר׳ (1/2 שקית) אבקת אפייה
50 מ״ל (1/3 כוס) חלב
18 מ״ל (2 כפות) שמן קנולה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
בקערה שמים ביצים, חלב, שמן וגבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המרכיבים היבשים- קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים לתערובת חלקה.
מחממים מחבת פרצופים או מחבת רגילה ומשמנים בעזרת תרסיס שמן.
יוצקים 1-2 כפות מהבלילה וממתינים שיווצרו בועות בחלק העליון. הופכים לצד השני לעוד 1-2 דקות נוספות.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
מגישים עם גבינות למריחה ו/או ממרחים מלוחים.