פרגיות מתקתקות עם פטריות ובצל

קטגוריה || בשר ועוף
לא לוותר על הבהרט במתכון. אני חוזרת. לא לוותר על הבהרט במתכון! התבלין הזה פשוט הצגה

פרגיות מתקתקות עם פטריות ובצל


 

מרכיבים (6 מנות):
1 ק״ג פרגיות חתוכות לרבעים
3 בצלים קלופים חתוכים לרבעים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
5-6 שיני שום פרוסות
1 כף שמן
1 כף קורנפלור
2 כפות סילאן טבעי
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית בהרט
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
מנקים את הפרגיות משאריות עצמות, חותכים ומכניסים לקערה. מוסיפים סילאן, קורנפלור ותבלינים ומערבבים.
מחממים סיר רחב ושטוח (סוטאז׳).
שמים כף שמן, מוסיפים את הבצלים והשום ומשחימים קלות. מוסיפים את הפטריות ואת הפרגיות המתובלות ומטגנים כ-5 דק׳ להשחמה.
מכסים, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר ומבשלים 40-45 דק׳.
להשחמה סופית- מחממים תנור ל-250 ומכניסים את סיר הפרגיות ללא מכסה ל-10 דק׳.

מצוין ליד אורז לבן
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

עוד מתכונים מקטגוריית בשר ועוף

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.