פשטידת כרשה ובטטה

הפשטידה הזו קיבלה יחסי ציבור טובים בזכות הצבעוניות הממגנטת שלה. אל תדאגו, היא גם יפה וגם טעימה

פשטידת כרשה ובטטה


 

מרכיבים:
1 בטטה קלופה וחתוכה לטבעות
1 כרשה חתוכה לטבעות
1 כף שמן זית
2 ביצים (L)
250 גר׳ (1/2 אריזה) גבינת כנען
250 גר׳ (גביע) שמנת לבישול עד 15%
44 גר׳ (4 כפות) קמח לבן
5 גר׳ (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים ומרפדים תחתית של תבנית אפייה מרובעת (20*20) בנייר אפייה.
מחממים מחבת על להבה בינונית, שמים את השמן ואת הכרשה ומטגנים 2-3 דק׳. מוסיפים את טבעות הבטטה וממשיכים לטגן עד שגם הבטטה וגם הכרשה שחומות-זהובות (7-10 דק׳). מניחים בצד לצינון.
בינתיים בקערה מערבבים את הביצים, הגבינה, השמנת, הקמח והתבלינים לתערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הגבינות לתבנית האפייה ומעליה מניחים את הכרשה והבטטה.
אופים כ-40-45 דק׳ עד שהפשטידה שחומה ויציבה.

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 12 יחידות)- 115 קק״ל
  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 16 יחידות)- 85 קק״ל
צבעוניות טעימה

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.