שניצל אפוי

קטגוריה || בשר ועוף
מדובר במתכון הכי מבוקש על ידי בנות הקליניקה ובתכל'ס? הכי נוח בעולם. תכינו כמות, תקפיאו לפני האפייה ובהתאם לצורך- זרקו לתנור ותוסיפו פחמימה וסלט לארוחה מאוזנת, טרייה וטעימה.

שניצל אפוי


 

מרכיבים (10 מנות):
למרינדה-
1 ק״ג חזה עוף פרוס דק
4 שיני שום כתושות
1 כף קטשופ
1 ביצה
2 כפות חרדל דיז'ון
90 גר' (1/3 כוס) רוטב סויה
70 גר' (1/4 כוס) רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית פפריקה מתוקה

לציפוי-
פירורי לחם
שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה שמים את כל מרכיבי המרינדה ומערבבים היטב. משרים את חזה העוף. (ככל שתשרו יותר זמן, כך יספוג חזה העוף יותר טעמים).
בצלחת מניחים את פירורי הלחם והשומשום ומצפים את חזה העוף היטב.
מניחים בתבנית האפייה ומתיזים מעט ספריי שמן.
אופים כ15-20 דק' או עד שקצות השניצל משחימים.

  • 1 מנה = יחידה במשקל 100 גר'
  • ניתן לשמור את השניצל בהקפאה לפני אפייה ולאפות לפי הצורך
למבינות עניין
קטגוריה || בשר ועוף

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.