בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה
מרכיבים (9 יחידות):
לבלילה-
2 ביצים (L)
140 גר׳ (1 כוס) קמח לבן
250 מ״ל (1 כוס) חלב 3%
5 גר׳ (1/2 שקית) סוכר וניל
לטיגון-
1 כף שמן קנולה
למילוי-
250 גר׳ (גביע) גבינה לבנה 5%
20 גר׳ (2 כפות) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
בקערה מטורפים היטב את מרכיבי הבלילה לתערובת אחידה וחלקה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את מרכיבי המילוי למרקם משחתי ואחיד.
מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומוסיפים את השמן.
כאשר השמן התחמם מעט, שופכים אותו לבלילה ומערבבים. מחזירים את המחבת לגז.
מניחים 1/4 כוס מהמלית במרכז המחבת ומפזרים ליצירת בלינצ׳ס דק בקוטר של המחבת.
מטגנים עד ליצירת בועיות והופכים לצידו השני עד השחמה קלה.
חוזרים על הפעולות עם שאר הכמות.
למילוי- מניחים במרכז כל בלינצ׳ס כף מלית גבינה. עוטפים מצידו האחד של הבלינצ׳ס ולאחר מכן משני צדדיו (מעין מעטפה). מגלגלים ומניחים על צלחת.
מחממים שוב את המחבת על להבה בינונית ומניחים בה את הבלינצ׳סים המגולגלים לעוד 2-3 דק׳ עד השחמה קלה.
- מגישים חם עם מייפל ואבקת סוכר ????????
- ערך קלורי ליחידה (מתוך 9 יחידות)- 140 קק״ל
- ניתן להמיר את החלב בכל תחליף חלב אחר באותה הכמות.