סלט חם של פטריות וכרובית מוקפצות
מרכיבים (2 מנות):
250 גר׳ (2 כוסות) כרובית מוקפאת מופרדת לפרחים קטנים
1 סלסלת פטריות שמפיניון שלמות
1/2 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן קנולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מחממים מחבת או ווק על להבה בינונית.
מוסיפים את השמן ומטגנים בו את הבצל עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את השום, הפטריות והכרובית ומטגנים 10-15 דק׳ או עד שהפטריות שחומות.
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה.
מערבבים ומגישים חם.