גרנולה שוקו אגוזי לוז
מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) קוואקר
70 גר׳ (1/2 כוס) אגוזי לוז קצוצים גס
15 גר׳ (2 כפות) אבקת קקאו
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
70 גר׳ (1/4 כוס) מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד.
משטחים על התבנית ואופים 10-12 דק׳ או עד שהגרנולה משחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה.
בתיאבון!
- ערך קלורי לכף (10 גר׳)- 55 קק״ל
- ניתן להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה באותה הכמות