גרנולה שוקו אגוזי לוז

הגעתי למסקנה שאני פשוט אוהבת גרנולה! זה כל כך משדרג את המעדן ועם אופן הכנה כל כך קצר, זה פשוט מתבקש להכין צנצנת לבית!

גרנולה שוקו אגוזי לוז


 

מרכיבים:
150 גר׳ (1.5 כוסות) קוואקר
70 גר׳ (1/2 כוס) אגוזי לוז קצוצים גס
15 גר׳ (2 כפות) אבקת קקאו
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קוקוס
70 גר׳ (1/4 כוס) מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד.
משטחים על התבנית ואופים 10-12 דק׳ או עד שהגרנולה משחימה בצורה אחידה.
מצננים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה.
בתיאבון!

  • ערך קלורי לכף (10 גר׳)- 55 קק״ל
  • ניתן להמיר את שמן הקוקוס בשמן קנולה באותה הכמות
משתלבת מצוין במעדן

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.