עוגיות חמאה בדיפ שוקולד

קטגוריה || קינוחים
מכירות את עוגיות החמאה הפיציות שנמכרות בקופסאות פלסטיק גדולות? מכירות את זה שאי אפשר להפסיק לאכול אותן? עכשיו תוסיפו להן גם ציפוי שוקולד. איזה שבא לכן. העיקר שיהיה עם שוקולד לא?

עוגיות חמאה בדיפ שוקולד


 

מרכיבים (44 יחידות):
140 גר׳ (1 כוס) קמח לבן
50 גר׳ (1/3 כוס) אבקת סוכר
1 כף סוויטנגו
50 גר׳ חמאה
1 ביצה (M)
1 כפית תמצית וניל

לציפוי:
50 גר׳ שוקולד לבן/חלב/מריר
1 כף שמן

אופן ההכנה:
ממיסים באופן חלקי את החמאה.
בקערה שמים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים.
מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והחמאה ומאחדים (אפשר בידיים) עד ליצירת כדור בצק גמיש ואחיד.

מניחים בחזרה בקערה ושמים במקרר ל-30 דק׳.
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.

על משטח, מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס״מ.
באמצעות חותכן עוגיות עגול (קוטר 3.5 ס״מ) קורצים עוגיות.
מניחים בתבנית ואופים כ-12-15 דק׳ עד שהעוגיות מזהיבות באחידות וקצות העוגיה משחימים.
מצננים בטמפ׳ החדר.
אם רוצים ללא ציפוי- מפזרים אבקת סוכר בנדיבות.

לציפוי-
מניחים בקערה 50 גר׳ שוקולד לבן/חלב/מריר ו-1 כף שמן.
ממיסים בפולסים של 10-20 שנ׳ במיקרוגל תוך ערבוב השוקולד.
טובלים מחצית מהעוגיה בשוקולד ומניחים על תבנית אפייה.
אפשר לפזר סוכריות צבעוניות ????????
מצננים בטמפ׳ החדר עד למיצוק השוקולד על העוגיה.
בימים חמים אפשר להכניס למקרר להאצת המיצוק.
מאחסנים בצנצנת אטומה.

  • ערך קלורי ליחידה- 25 קק״ל
באיזה שוקולד תטבלו אותן?
קטגוריה || קינוחים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.