פאדג' שוקולד עשיר (לל"ג)

קטגוריה || קינוחים
אמאל׳ה אמאל׳ה אמאל׳ה. זהו אמרתי את זה. דרך אגב, גם הקינוח הזה יבוא בטוב לצד גלידת וניל

פאדג' שוקולד עשיר (לל"ג)


 

מרכיבים (15 יחידות):
2 ביצים (L)
150 גר׳ שוקולד מריר 70% ומעלה
90 גר׳ (1/3 כוס + כף) סוכר לבן
50 גר׳ (1/4 כוס) שמן קנולה
70 גר׳ (3/4 כוס) קמח שקדים
30 גר׳ (2 כפות) חלב (אפשר גם סויה)
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מלבנית/מרובעת (30*20 או 20*20) בנייר אפייה.
ממיסים 100 גר׳ שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל.
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את השמן, החלב ותמצית הוניל.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח ומטמיעים היטב בתערובת השוקולד.
קוצצים את יתרת השוקולד ומוסיפים לבלילה.
מעבירים לתבנית, משטחים ומעבירים לאפייה של 15 דק׳ או עד שקצוות הפאדג׳ יציבים והמרכז מעט רוטט.

מצננים וחותכים לקוביות.
מפזרים בנדיבות אבקת סוכר.
מגישים חם ????

  • ערך קלורי ליחידה (מתוך 15 יחידות)- 155 קק״ל
  • לגרסה פרווה השתמשו בחלב סויה/אורז
רכה ועשירה
קטגוריה || קינוחים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.