מאפינס בננה ושוקולד לבן

קטגוריה || מאפים מתוקים
אני מתה על המתכון הזה! כל כך פשוט, עם מרכיבים שיש בכל בית והפלוס? שילדים מתים עליו!

מאפינס בננה ושוקולד לבן


 

מרכיבים (8-9 יחידות):
120 גר' (1 כוס פחות 2 כפות) קמח לבן
75 גר' (1/3 כוס) סוכר לבן
200 גר' (גביע) אשל
2 בננות רכות מרוסקות
2 ביצים  (L)
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
50 גר' שוקולד לבן קצוץ

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
מרסקים בקערה את הבננות, מוסיפים את הביצים וטורפים לאיחוד. מוסיפים את האשל והסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב לאיחוד כל המרכיבים.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומאחדים.
יוצקים את הבלילה לשקעים וממלאים כל שקע כ-3/4 מהגובה.
אופים כ- 35 דק', או עד שהמאפינס תפוחים, שחומים בצורה אחידה וקיסם במרכז יוצא עם פירורים לחים.
מצננים ומגישים.

  • ערך קלורי ליחידה- 165 קק"ל
  • לגרסה פרווה- ניתן להמיר את האשל במעדן על בסיס סויה או שמנת צמחית באותה כמות ואת השוקולד הלבן בשוקולד פרווה / מריר / לוותר
  • לגרסה דלה בלקטוז- ניתן להמיר את האשל במעדן על בסיס סויה או מעדן דל / נטול לקטוז באותה הכמות
המתכון האהוב של השנה
קטגוריה || מאפים מתוקים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.