מאפינס פטריות

אם היו מבקשים ממני לבחור את הפייבוריט שלי מבין מתכוני הפשטידות, הייתי בוחרת במתכון הזה. מה דעתכן? תסכימו איתי?

מאפינס פטריות


 

מרכיבים (8 יחידות):
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
2 ביצים (L)
70 גר׳ (1/2 כוס) קמח לבן
250 גר׳ (גביע) קוטג׳ 5%
5 גר' (1/2 שקית) אבקת אפייה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
מחממים מחבת ומרססים בתרסיס שמן. מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף ומוסיפים את קוביות הפטריות. מטגנים לעוד 2-3 דק׳ עד שהפטריות מעט מתרככות.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
מעבירים את הבלילה לשקעים.
אפשר לפזר מעט פרמז׳ן מלמעלה.
אופים 35-40 דק׳ עד שהמאפינס משחימים.

  • ערך קלורי ליחידה- 99 קק״ל
כמה פשוט ככה טעים

מאמרים אחרונים

פה לא נמנעים מאוכל וגם לא מעוגיות

עוגיות הן קבצי טקסט קטנים הנושאים פיסות מידע בנוגע לפעילותו של משתמש באתר ומאחסנים אותן במכשיר אשר משמש לצורך גישה לאתר. העוגיות אינן פוגעות במכשירך ומאפשרות לנו להציע לך חווית גלישה טובה וגישה מהירה יותר לאתרנו. כל מידע נוסף, כולל זה שמאפשר לנו להציג בפניך פרסומות, יישמר רק עם קבלת הסכמתך מראש אשר תינתן על ידי המשך גלישתך באתר או באמצעות כל אחד מהאמצעים המפורטים להלן.