עוף מבושל עם קישוא ובצל
מרכיבים (8 מנות):
1 ק"ג שוקי עוף
1 בצל
2 קישואים קלופים
3 שיני שום
1 כף שמן
1/2 כוס מים
מלח, פלפל
2 כפיות אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
מנקים את העוף.
חותכים את הבצל, השום והקישואים לטבעות. מחממים סוטאז' על להבה בינונית.
מוסיפים את השמן ומכניסים את שוקי העוף. משחימים את העוף משני הצדדים (5 דקות בערך לכל צד).
מוסיפים את הירקות ומטגנים עוד כ2-3 דק' או עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את המים, תבלינים ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר ומבשלים 40 דק׳ על אש נמוכה, עד שהעוף מבושל והנוזלים הצטמצמו.