שניצל אפוי
מרכיבים (10 מנות):
למרינדה-
1 ק״ג חזה עוף פרוס דק
4 שיני שום כתושות
1 כף קטשופ
1 ביצה
2 כפות חרדל דיז'ון
90 גר' (1/3 כוס) רוטב סויה
70 גר' (1/4 כוס) רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית פפריקה מתוקה
לציפוי-
פירורי לחם
שומשום
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה.
בקערה שמים את כל מרכיבי המרינדה ומערבבים היטב. משרים את חזה העוף. (ככל שתשרו יותר זמן, כך יספוג חזה העוף יותר טעמים).
בצלחת מניחים את פירורי הלחם והשומשום ומצפים את חזה העוף היטב.
מניחים בתבנית האפייה ומתיזים מעט ספריי שמן.
אופים כ15-20 דק' או עד שקצות השניצל משחימים.
- 1 מנה = יחידה במשקל 100 גר'
- ניתן לשמור את השניצל בהקפאה לפני אפייה ולאפות לפי הצורך